پنل sms

  • ۰
  • ۰

دریل ابزاری است که برای سوراخ کردن یا سوراخ کردن فلز، چوب یا مواد دیگر استفاده می شود. دریل ها از یک ابزار حفاری، دریل استفاده می کنند که با برش مواد در انتهای خود کار می کند. این ابزار برش توسط یک مخروطی مورس یا چاک در دریل نگه داشته می شود.

این راهنمای خرید انواع دریل مورد استفاده در کارگاه های ساختمانی و کارگاهی است، شما هیچ اطلاعاتی در مورد ماشین های حفاری پیدا نمی کنید.

چگونه یک دریل انتخاب کنیم؟

سه نوع دریل وجود دارد: دریل دستی (با سیم یا بی سیم)، دریل پرس و دریل پایه مغناطیسی. برای انتخاب مناسب ترین نوع دریل باید شرایط کاری خود را در نظر بگیرید.

اول از همه، بسته به موادی که باید سوراخ کنید، قطر و عمق سوراخ ها یکسان نخواهد بود. اکثر تولید کنندگان اطلاعاتی در مورد حداکثر قطر و عمق برای هر ماده در اختیار شما قرار می دهند.

قدرت دریل یکی دیگر از ویژگی هایی است که باید در نظر بگیرید. هرچه دریل شما قدرتمندتر باشد، سوراخ کردن مواد بسیار سخت مانند بتن آسان تر خواهد بود.

سرعت به قدرت دریل بستگی دارد. برای برخی از مواد (مانند فلزات)، اگر سرعت خیلی زیاد باشد، به دریل آسیب می زند. بنابراین توصیه می کنیم برای این نوع مواد از دریل با کنترل الکترونیکی سرعت استفاده کنید.

در نهایت، در مورد دریل شارژی قابل حمل، توجه به ولتاژ دستگاه مهم است. هر چه ولتاژ باتری بالاتر باشد، قدرت آن بیشتر خواهد بود.

چگونه یک دریل دستی انتخاب کنیم؟

دریل های دستی رایج ترین دریل های موجود در بازار هستند. آنها دستی، جمع و جور و سبک وزن هستند. آنها در دو نوع هستند: سیمی و بی سیم.

همانطور که از نام آن پیداست، دریل های سیمی باید به منبع تغذیه متصل شوند. این دریل ها با قدرتی بین 500 تا 1300 وات، به اندازه کافی قدرتمند هستند که بتوانند انواع مواد را سوراخ کنند. علاوه بر این، نگران استقلال آنها نخواهید بود و آنها را به ابزاری ایده آل برای استفاده طولانی و فشرده تبدیل می کند. با این حال، این دریل ها معمولاً سنگین تر از دریل های شارژی هستند. در نتیجه، کار با آن‌ها آسان یا کاربردی نیست و استفاده از آن‌ها با توجه به طول طناب محدود می‌شود.

از طرف دیگر دریل های شارژی سبک تر، راحت تر (به دلیل عدم وجود سیم) و جمع و جورتر از دریل های سیم دار هستند. به این ترتیب کار با آنها لذت بخش تر است زیرا آزادی حرکت بیشتری را برای شما تضمین می کنند. این نوع دریل نیز نسبت به دریل های سیمی قیمت کمتری دارد. با این حال، شما فقط می توانید برای مدت زمان محدودی از دریل های شارژی استفاده کنید، زیرا آنها به عمر باتری بستگی دارند. همچنین قدرت کمتری نسبت به دریل های سیم دار دارند. قدرت یک دریل شارژی کاملاً به ولتاژ و شدت باتری آن بستگی دارد.

لازم به ذکر است که دریل های قابل حمل را می توان به حالت ضربه ای نیز برای سوراخ کردن مواد سخت مجهز کرد. تقریباً تمام دریل های سیم دار مجهز به حالت ضربه هستند. امکان یافتن دریل های ضربه ای بی سیم نیز وجود دارد اما این حالت عمر باتری آنها را کاهش می دهد

چگونه یک دریل پرس انتخاب کنیم؟

دریل پرس عمدتاً در کارگاه ها استفاده می شود. این دریل‌های قوی و دقیق هستند که ایجاد سوراخ‌های تمیز در مواد ضخیم و سخت را ممکن می‌سازند. آنها یک سوراخ عمودی سوراخ می کنند. قوی ترین دریل پرس ها می توانند سوراخ هایی تا قطر 30 میلی متر ایجاد کنند.

دو نوع دریل پرس وجود دارد:

    دریل های نیمکتی که روی میز کار قرار می گیرند. آنها به شما این امکان را می دهند که قطعات کوچک چوب یا فلز را با دقت سوراخ کنید.

    دریل های ثابت روی زمین قرار می گیرند. آنها با ابهت، بسیار قدرتمند هستند و به شما امکان می دهند قطعات بسیار بزرگی را سوراخ کنید.

قبل از انتخاب یک مدل پرس دریل، باید بدانید که برای چه کاری از آن استفاده می شود. مانند دریل های دستی، باید به قدرت دریل خود توجه کنید. همچنین باید فاصله ایده آل بین میز و چاک را تعیین کنید، که تعیین کننده اندازه قطعاتی است که می توانید روی آن کار کنید. علاوه بر این، برخی از مدل‌ها به شما امکان می‌دهند فاصله بین صفحه و چاک را تنظیم کنید و به انعطاف‌پذیری بیشتری در اندازه قطعاتی که باید سوراخ می‌شوند، اجازه دهید.

یکی دیگر از عواملی که باید در نظر بگیرید تجربه کاربری دریل پرس شما است. برای اینکه کارتان راحت‌تر باشد، توصیه می‌کنیم دریل با دسته‌های بلند خریداری کنید که پایین آوردن چاک را آسان‌تر می‌کند. برخی از دریل ها حتی به یک چرخ دستی مجهز هستند که پایین آوردن چاک را آسان تر، صاف تر و دقیق تر می کند.

دریل پرس ها مجهز به موتورهای تک فاز یا سه فاز هستند. دریل پرس سه فاز نسبت به تک فاز می تواند تحت فشار بیشتری قرار گیرد. در نتیجه گرمای کمتری خواهد داشت.

در نهایت، شما باید به ایمنی خود فکر کنید، به ویژه با ارائه یک سوئیچ اضطراری و یک گیره گیره برای مسدود کردن قطعاتی که قرار است سوراخ شوند. گیره های گیره ای که برای جلوگیری از حوادث ضروری است را می توان جداگانه خریداری کرد.

چگونه یک دریل پایه مغناطیسی انتخاب کنیم؟

دریل های پایه مغناطیسی نوع خاصی از دریل پرس هستند که عموماً در سازه های فلزی در محل های ساخت و ساز استفاده می شود.

بر خلاف دریل های معمولی، آنها روی زمین یا روی میز کار ثابت نمی شوند.

پایه مغناطیسی به دریل اجازه می دهد تا روی هر سطحی که از فلز ساخته شده است ثابت شود.

توصیه می‌کنیم دریل‌ای با دسته‌های بلند یا چرخ دستی انتخاب کنید، زیرا دقت و سیالیت بیشتر هنگام سوراخ‌کاری را تضمین می‌کند.

چگونه یک چاک دریل انتخاب کنیم؟

چاک مخزن دریل است که در انتهای دریل قرار دارد. این بخش اساسی دریل و عنصری است که باید در نظر بگیرید. قطر چاک تا حدی ظرفیت حفاری دریل را تعیین می کند.

سه نوع چاک وجود دارد:

  • چاک های دریل معمولی با استفاده از یک کلید بسته می شوند. این قوی ترین و قابل اعتمادترین نوع بستن است. چاک های معمولی می توانند قطر 10 میلی متر یا 13 میلی متر داشته باشند. به یاد داشته باشید که هرچه قطر بیشتر باشد، ظرفیت حفاری بالاتر است.
  • چاک های خود سفت با دست سفت می شوند و اجازه می دهند دریل خیلی سریع عوض شود. شما می توانید از یک ابزار به ابزار دیگر با سهولت زیادی جابجا شوید، که گردش کار شما را بهبود می بخشد. این نوع چاک منحصراً برای دریل های دستی (بی سیم و سیمی) استفاده می شود. قطر آن یا 10 میلی متر یا 13 میلی متر است. با این حال، مکانیسم گیره آن نسبت به چاک معمولی قدرتمندتر و کمتر قابل اعتماد است.
  • چاک های دریل SDS به شما این امکان را می دهد که ابزار حفاری را خیلی سریع و بدون ابزار تعویض کنید. SDS مخفف Slotted Drive System است و این دریل‌ها دارای شیارهایی در انتهای آن هستند که در شکاف‌های دریل قرار می‌گیرند. چاک های دریل SDS همچنین نیروی کوبنده را برای سخت ترین مواد کاهش می دهد.

چه ویژگی های دیگری به شما در انتخاب دریل کمک می کند؟

دریل ها می توانند ویژگی های دیگری داشته باشند که کارایی یا ایمنی آنها را بهبود می بخشد یا استفاده از آنها را تسهیل می کند.

برخی از دریل های قابل حمل (با سیم یا بی سیم) دریل های زاویه دار هستند. اینها مخصوصاً برای استفاده در مناطق صعب العبور مانند گوشه های اتاق مناسب هستند. دریل‌های زاویه‌دار به لطف چاک افست خود به شما امکان می‌دهند در مکان‌هایی که دریل معمولی قادر به انجام آن نیست، سوراخ کنید و همچنین پیچ و باز کنید. در گران‌ترین دریل‌های زاویه‌دار، چاک را می‌توان طوری تنظیم کرد که با زاویه‌ای که باید روی آن کار کنید، مطابقت داشته باشد.

در نهایت، شما همچنین می توانید یک دریل با مکانیزم جداسازی بخرید. اگر یک دریل در مواد گیر کرده باشد، مکانیسم جداسازی به طور خودکار چاک را از بقیه دریل جدا می کند. به این ترتیب این وسیله ایمنی در صورت گیرکردن دریل ضمن کاهش بازگشت گشتاور، از آن محافظت می کند.

  • ۰۰/۱۱/۱۸
  • xebohak860 xebohak860

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی